Merethe Klint

GRATIS FOREDRAG: Tænk som en musiker - arbejd som et orkester


Dato og tid

Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 09:00

Sted

Sofias Hus
Godthåbsvej 6A
2000 Frederiksberg
Denmark

Arrangør

Merethe Klint
+45 20929218
mk@meretheklint.dk

”Vi har så meget fokus på det enkelte individ, at vi har glemt helheden og vigtigheden af samarbejdet.”

Merethe Klint.

 

Forestil dig et band, der kun har fokus på den individuelle performance, og ikke formår at samarbejde. Nej vel. Det bliver larm frem for musik, og det gider publikum ikke at høre på!

Desværre er der en hel del organisationer, der larmer, fordi de glemmer at kigge på samarbejdet imellem medarbejderne og afdelingerne. Derfor skal du som leder såvel som medarbejder tænke som en musiker og arbejde som et orkester. Musikere skal både have fokus på den individuelle performance og på samarbejdet på samme tid, for at musikken lykkes. Pointen er nemlig, at hvis én musiker spiller falsk, spiller hele orkestret falsk.

 

Det har jeg skrevet bogen ”LYT! – om samspil i organisationer” om, og nu holder jeg GRATIS foredrag om emnet den 20. Juni kl. 19.00 i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A på Frederiksberg.

Omdrejningspunktet er, at fokus på organisatorisk samarbejde er fuldstændig afgørende for, om du og dine kolleger lykkes med jeres fælles arbejde. Desværre er det meget få organisationer, der fokuserer bevidst på samarbejdet. For ensidigt fokus på den individuelle performance øger risikoen for, at du og dine kolleger hver især lægger en stor arbejdsindsats, men I arbejder i forskellige retninger, fordi I ikke har fokus på samarbejdet, og så når ikke de resultater I kunne.

 

Til foredraget fortæller jeg blandt andet hvad du vinder på arbejdsmiljøet og på kundetilfredsheden, når du skaber en kultur, hvor:

  1. Den individuelle performance går hånd i hånd med den organisatoriske holdånd, så 1+1 = 3
  2. Din ansvarsfølelse skaber det nødvendige fundament for dine kollegers opgaveløsning
  3. Du som leder er bevidst om, at din opgave er at få dine medarbejdere til at shine på samme måde som musikerne gør på en scene.

 

Der er GRATIS adgang, og der er begrænsede antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Merethe Klint
+45 20929218
mk@meretheklint.dk